nice..

Comments

miss faten said…
Membaca berkali-kali kata-kata orang yang sudah feymes ini, kadangkala boleh buat saya rasa up and down tanpa henti. Pencapaian mereka sangat besar, mesti laluan yang dilalui sungguh payah jugak kan? Macam mana nak sampai ke tahap mereka? Begitula apa yang saya rasa. Ececeh :')
Wan Sarifudin said…
abraham lincoln is sooo awesome.
asliner said…
suke quote dari lincoln..=)
syahira yusof said…
miss faten,
haha,yups,semua kata2 die wat kite berfikir,smgat diorg mmg sgt kuat,,untuk dpt kan pencapaian sm[pi mcm tu,,bile bace quotes diorg,,kdg2,,terinspirasi,,tp bile na laksana,alamak,rase mcm,,posible ke,hehe
syahira yusof said…
lina,
haha,,tahu tkpe weh,,hehe

Popular Posts