tryin to sleep,,dunnoe wat's up with myself lately,,i cant sleep,no appetite to eat,lapar pun ta rasa..but letih,yeah,rasa juga,tapi,bila baring,shut my eys,all i noe,is like,i'm having a thought,like my brain is still working,fresh,sometime i drift away with imagination,tp stilll tak tido,padahal,macam da ngarut2 da,like bermimpi,while,bukan mimpi,hanya,berangan...if i am sleeping,bile org masak megi,bau megi masuk dlm mimpi,if org bercakap,still i can hear them,loud and clear..like,im with them...is this normal or wat ea???but the best thing is,aku da ta ngntuk kat kelas when dlm condition ni,cume letih..makaneven megi pun aku ta dpt na abeh kan,,last time aku timbang,berat mendadak jatuh,..45-39..in a week..but still aku rase mcm,tader selera na makn..haih...

Comments

asliner said…
39?
nie berat badan manusia ke kapas? keh3

p/s: baru notis ade gambar i kat sebelah kanan..hihi
syahira yusof said…
hehe..rindu punyer pasal..hehe...tu lah,,turun jatuh mgu tu,,skg ni nek sikit kot,paksa makan..

Popular Posts