Cepat sangat rase masa berlalu,rase2,baru je smlm aku post pasal new sem,ni,da na abeh dah..minggu ni tak balik,tak tahu nape,rase mood na balik tader,so stay,tapi ta sia2,sebab,aku dapat jumpe kawan lama aku=),Lina..ya Allah,tertunai juga hasrat kami na jumpa,bia pun sekejap..rindu sangat..die sangat2 kurus sekarang,perangai belom berubah,,,seyes rindu..


Act aku tak balik sebab few reason,Karnival keusahawanan,yang tetiber muncul akhir sem ni,semua last minit,kalau ta melibatkan markah,mmg tader sipi niat na involve,tapi since WAJIB dan 10% mark,haih terpaksa pergi,tapi kecewa gile,td aku g,ye ye o je,diorg soh jaga booth,masalah ye,itu bukan booth pun,aku na jaga pun,bukan aku leh explain,sebab bukan group aku yer perniagaan,and sakit hati sangat,bila aku da smpai ke sane,event petang tu cancel,so aku dtg,just sign attendance!!.esok kene g lagi,haiyaaaa!!!!!

okay,now back to pack barang!!!

Comments

asliner said…
kurus sebab pakai baju kurunglah..=)
tak nampak kegemukan dalaman..kha3

p/s: do appreciate that time..(^_^)
syahira yusof said…
heee..awak kurus kot now...seyes.heheme too=)..lepas rinduu

Popular Posts