Ya Allah..
pelbagai berita ku terima pagi ini
Hari ini,,pergi ya seorang insan yang aku kenali..
ta sangka sangat..bile tgok post bestfriend die..trus msg wanie,(bff arwah).
baru la tau cite..die klasmate yana,budak kawad aku,dan mmg amat disenangi kerana peribadi die sgt2 baik
kami mmg amat terkejut,,arwah pergi mcm tu je,,die demam seminggu,then ke hospital.
pagi td..ajal menjemput ye,,kene jangkitan paru2
Ta sudah dgn brita tu,tibe2 ika ckp,syie,tlg sy,ade insan ini pengsan lagi.
bergegas ke bilik ,pucat lesi da die..rum8 die semua da tak tau na wat mcmne,so papah ke kereta then ke PKU..
Marilah kite sedekah kepada Allahyarham Mohd Alif Ashriq,,(to those yang ta kenal,die ex kmj 09/10,kuliah 1,hp14,Pres PRD)

Comments

asliner said…
macam pernah dengar lah syie..
yang ane?
innalillah..
syahira yusof said…
lina,,yang bek ngn ummu tu,,engat x??classmate yana..

betty:die kene kencing tikus xsilap,,pastu effect paru2 die
asliner said…
yang nmpk mcm lembut tue ke?

p/s: tau x..arwah alif tue rakan putih..kwn kite btau putih pun skrng ngah demam2..dyeorang baru blk mandi kat air terjun kan..
syahira yusof said…
hem,,tu lah diorg g mandi kat bekok xsilap..pergh putih pun dmm,rase semua dmm kot tgok diorg post,harap2 tade ape2 la..yup2,,yang bdk tu la..

Popular Posts