Tipulah lau xde org yang tak tengok video tu,,(video pkul anak)...sedih kan.
sumpah sedih,,sian baby tu,,nangis2 ma die pkul..but still die cube capai tangan ma die,baby..ape die tau..ma aku dodoi aku kot ni..eee,sampai yea hati,,apa la salah budak tu..
tetibe aku terpikir,,yang rakam tu,,xde keje ke dok rakam,seronok gamak ye rakam2 ni,,patut die pun kene hukum,,bersubahat..then..1 more thing,,i wonder how this video tersebar,,i mean,takkan la die bluetooth2 kot,,si perakam tu ke yang upload ke utube??err pelik kan..maybe bangga kot,,hey look,,i recorded this video of tuttt...owsome..pelik,,yang ma die,,komfom ta betol..tp yang merakam tu,,2 x 5 jugak ke,,cube die rakam aksi mempertahankan baby tu,,then upload,,bangga la sikit,,orang ckp,,murni ye kau...ni,,ko upload bende alah tu,,xpasal2 kene maki...
yang dak2 kecik yg tengok tu,well..maybe diorg pun tkt kene sekali,,just dapat tengok,,kang xpasal2 diorg yg kene..or diorg ngah pkir,mse baby mmg kene ajar mcm tu ea ..

18 month..just not enough..enough to make her to repent..kot..well da almost setahun da pun kan bende ni,,na marah over2 lak aku nih,hee..
dun mean to offend anyone,,this is just my thought..
Post a Comment

Popular Posts