MOMO...haih,,buntu aku na jinak kan die,,sejak masuk dalam pouch,,die xmahu langsung keluar
tp makin garang..aku xgngu pun die,,tibe2 die mara..haha..
then..aku bli buah2 kat die,,na jugak suh die makan,,cuz die xmakan,,(gettin worried )= )
i bought him tomato cherry,apple fuji.anggur yg kecik2,then yogurt..
aku balik,tgok die still xmkn..tp die punye yak..aiya,,manyak oo
abeh pouch die,,mucuk oo..so aku decide na bwk die kua and basuh pouch tu..tp
die punye marah ,,bising je,,and xna kuar,,so i have to letak pouch tu kat bwh,,and bukak luas2,,and lure him with mix of fruit..so now,kene tgu die kuar..hee

Comments

asliner said…
comelnye..
tapi kalau momo tue geget syie lagi comel..hik3
syahira yusof said…
huhu,,lina,jgn la mnx die geget me,,sy muda tperanjat,,huhu,..stress momo sy,,huhu
asliner said…
haah..
kalau awk terperanjat..
for sure bunyi suare kiut..hehe
syahira yusof said…
hehe,,,awak ni lina,haha,,mane de cute,,mcm mak nyah bunyi ye nty..ehehe

Popular Posts