ohoi..still not sleeping.keh keh
i got bored..
tadi aku berborak2 with naz..lama lak xberborak ngn die..just met her,azra kn and sol few times a week since kelas kitorg dah xsama\talked bout next semester,l.i and few other hot stuff
or actually gossiping with each other..muahahahaha
well i have been eye-ing some clothes for raya.konon thun ni mahu grand punye
no no..i dont like peplum..cantik,,tp not my liking..
tengok kat online butik.hurm..design lawa2 and simple
rega die...hamboihhhh..lebih rm2++ and more gak la ek,belom butik yg mmg established or mmg dah ade kedai sndiri lagi,,lagi laaa mahal yea..
pastu aku usha lagi shawl ,aku suke jenis crumpled2 ni,senang xyah gosok,pakai awning then lilit.
tapi,mak haih..pun rm 40 lebih..oiiiiii..tdg syria sarung tu pun rm60 lebih..
tengok jela mampu,kaler lawa2,na beli,,xyah pikir dah.mmg mahal
then tgok butik muslimah yer concept.
pre-order..baju tutup punggung,simple,but cantik.
na try la.leh pakai g kelas..
tengok rega,,hm..rm60-80...gulp
kalau la mampu..sekali sekala mmg la boleh
tapi kalau da baju memahal tu,selalu ye aku sayang na pakai,pakai sekali dua je,tkt rosak
simpan dalam robok..pastu season baju tu pun berlalu..pastu new season dtg,beli lagi mcm tula rutin ye
baiklah pakai t-shirt free dapat kalau g aktiviti,t-shirt kolej ke..tdg sarung soploh ringgit tu jela,xpun beli tank top kat pasar malam,pakai ngn cardi g kelas.. huhu.duit duit

Comments

asliner said…
kan..tahu takpe..
kite pun same..
kalau baju mahal2 ni..
nak pakai lebih2 sayang..kha3x..
kite pernah beli tudung2..
simpan satu sem..
sem depan baru pakai..
sebab kadang2 pk baik pakai tudung2 lama yang masih elok dan boleh pakai tue..hee..:)
syahira yusof said…
haha..kan..sy smpi xengat penah beli..hehe

Popular Posts