Pernah x korang mimpi dan mimpi tu berkaitan atau bersiri,sambung2
Cuz aku alami bende ni dah 2 hari
Pelik,tapi tiap2 kali aku bangun tersenyum dan bende tu macam lekat dan real..okay mcm scary la pulak kan

Cut short,
1st time aku mimpi malam ahad,mcm intro je mimpi tu,aku ade 2 kawan,sorang suke gado ngn aku,sorang syg aku gile2,but both kwn ngn aku,aku sekolah kt skola perempuan,bgunan kuning putih dan ade satu cikgu lelaki..BETO KUSYAIRI. Haha.jgn men2 pelakon dtg mimpi aku.haha.
Then,aku duduk kt kusi termenung,sbb bru pas gado ngn kwn aku,tibe2 cikgu beto aku tu dtg,ckp,na ayam KFC?..
tah nape tbe2 aku bgun dr tido trus pandang rumet aku and tye K.Dila na beli ayam KFC ke.syie nak jugak..tau x pkul bape mse tu,7 pgi..rupe2 mase tu rumet aku tgh borak2 pasal KFC..tbe2 termasuk dlm mimpi aku..mmg kene gelak la ngn diorg

Then 2nd tyme was last night..subuh xsilap
Aku otw pergi skola,tbe3 cikgu beto ni, dtg tgur..habis ke ayam semalam awak makan..aku angguk senyum..then he smile back!!..korang pernah x rase mcm jtuh cinta,cuz aku rase mase tu aku mcm suke kt cikgu tu tp xna ngaku (aku rase sebab beto tu mcm ala2 romantik kot with senyum tu, cra ckp tu)

3rd.tyme masa aku was just taking a short nap after my classes today cuz i was soo tired.
Kawan aku yg suke gado tu.da berbaik ngn aku..aku kat sekola ngn kwn aku yg sygg kat aku tu..then ade msg masuk dr kwn aku yg suke gado mgn aku tu,ckp,trun jap bwh ade hal..so kwn aku trun dlu kelas then aku lak trun,masa kat tangga tu tbe2 kwn aku gelak pndg aku n senyum..aku pun intai la nape,rupe2 cikgu beto,berdiri pegang buku,pandang aku and senyum ala2 mcm na ngusik n ckp i got u..cuz aku blushing and rase mcm kene panah petir cuz aku rase berdebar sgt and mcm sooo in love with him and bahagia gile..so aku tersenyum sipu..
Sampai skg aku still ade mcm rase mcm tu,pdhal itu kan just mimpi.

Ape agak yea rase u guys..bg aku.mgkin sbb aku penat plus aku mmg suke sgt kt lakonan Beto sampai mgkin terbawak dalam mimpi..sampai bersambung2..kot..

posted from Bloggeroid

Comments

asliner said…
betul lah tue..
awak penat sangat tue..
then mungkin u dream one day beto akan hadir dalam mimpi u..
tup..tup.. memang teros masuk dalam mimpi. hik3
syahira yusof said…
Hahaha..i wishhh it was reall.to bad it just only a dream.hehe..
Lea said…
salam, hye shahira :D sy ade tgk post awk pasl ni http://dawninglavender.blogspot.com/2011/08/bende-ni-give-me-goosebumps.html

and sy mintk tolong sgt2, boleh x awk tnye kawan2 awk mane dorg beli fox tail keychain tu. sbb sy kne guna tu utk projek sy. kalau boleh, sy brharap sgt awk dpt bantu please.
sy dah cari merate tmpt bnde tu, tapi x jumpe. nk mintk jasa baik awk boleh x tolong tnyekan kawan awk. harap awk boleh tolong :)
syahira yusof said…
Hi..thankx for dropping by.hurm.bende tu mcm susah na cari now..but sy ade nmpk kat kedai2 mcm aksesori rmbut..kat sinma,something like that..kat midvalley..or kedai2 cenderamata mcm tu..

Popular Posts