Wishlist

Owh..this my wishlist.......


  1. A BB..i dunnoe y..I dun reali like BB,but seeing my sis and frenz using them,jd mcm ,I wish 1 day I cud have 1 of those.hehe,tapi,,rase2 mcm tak jer kan.huhu
  2. 4.00 pngk..or at least 3.5 and above (dapat sekali cecah 4 or 3.5 ke atas pun,aku hepi giler),need to work harder
  3. Suzuki Swift...haha,dapat try drive 1 round pun da suke giler,na beli kene tgu keje 10 thn bru dpt,hahaha
  4. Ipad..haha...ni biler nek KTM tgok smeua org pegang Ipad,mcm best je,hehe,aku harap dpt la one day,tak perlu sekarang,in future maybe.insyaAllah (5 thun akan dtg),haha
  5. Tak mengantuk dalam kelas..(seyesly,this is  my forever wish)
  6. Start a bakery &coffee house with my sister (ni wish aku ngn Syafna )..
the list will bertambah dari masa ke semasa..haha,,tapi ini hanya la my wish...tapi,aku betol2 na wish num 2 and 5 jd kenyataan..(dalam masa terdekat)..amin..doakan...<3

Comments

Cha sahaja said…
what a girl wants is not always what a girl need..;D

btw, hope wish tido tu really happened memandangkan ko pnye tahap kengantukan sgt tnggi..gahgahgah..;S
syahira yusof said…
sure cah...ipad,bb,semua tu just angan2 aku,hehe.,tp bukan skg la,tgu aku da keje bru beli kot,itupon lau dapat,,,\
tapi...aku betol2 harap wish num 5 tu,menjadik,hahaha,,,tahap kemengantukan aku tahap paling tggi lah weiiii,hahaha...
asliner said…
syie, kalau nak dapat PNGK yang baik, kene blajar 'tackle' lecturer..
percaya atau tidak insyaAllah syie nye result will b in flying colours..
n kene active dalam kelas lah..

p/s: ya i noe, you really struggle in class sebab ngantuk sangat..hihi
tHaSyA said…
wah..wishlist...
ak da dpt no 2,4 and 5...
no 1 otw...tggal nak merasa no 3 jer..ko bwak ak nnt ok??? hehehe..
syahira yusof said…
Tasya:amboi,,da otw na ke wishlist num 1..haha.,syok weyhhh...jeles2,hehe,aku na wish num 5 tu,ader suggestion tak???huhu..nescafe didnt reali work on me dah,hahaha,,sedeh=(..wish num3,haha,ko kene tgu aku keje 10 thun bru aku dpt beli sebijik,hehe
syahira yusof said…
asliner:seyesly..tp lecturer sini mcm not buying any of that,cuz diff topic on subject,diff lecturer,huhu,,susah sikit na tackle cikgu,,tp i really hope i can...jadi like u ols dpt flying colours semua,huk2,,,
p/s:yeah,,damn serious strugle mengatasi prob num 5 tuh,hahaha
tHaSyA said…
mak datuk nk tggu 10thun ape cter..kot2 cik abg ko ade swift ke nnt dlm mse terdekat kan da boley bwak ak tu..hahahaha..
bout dat...hmm xtau ak nak ckap ape..mineral water la..ngantuk jer minum..lau x manage ur tyme..ckup kan mase tdo..tu jer ubat nyer pon..mne bley ditahan2 ngantuk nie..cik kak.. =)
syahira yusof said…
huhu..betol la,mane la mampu na beli swift,keje kene lame sikit la baru merasa na pakai swift,hehe...10 thun keje agak ye bru dpt,hehe,tgu cik abang..haha..die minat kete len agak yer,huhu..
air mineral..huhu,aku da bawak botol besar dah mineral,tgahari je da abeh,nescafe,pagi2 aku minum,still ngntuk agy,da ta tau mcmner,tido awal,bgn awal semua,da try dah semua.huhu..still ngntuk,,lau ngntuk bese2 takper tau sya,ni like,lgsung tak leh na sedar.huk2..

Popular Posts