.............

Next week dah Test 1 dalam subjek yang seriously aku ta faham2...duhhh...
since da masuk new sem,mcm2 bende da plan..
1) jumpe PA = tergendala
2)Jangan tido lam kelas = last class on Thursday,spend 2 hours trying to open my eyes.
3)Go makan2 = Dinner..megi..'

okay,bab makan,still tada perubahan..sedih =(..my next assignement ..in MGM,okay,since menggatal wat planning na berniaga masa konvo,I guess group kitorg yang terawal akan start wat ol planning and start berniaga..cuz,pesta konvo just like around the corner,what the....booth and tempat na berniaga pon lom dapat lagi ,modal semua lom tau bape,sewa tapak which I heard like 1k..huhuhu...pening betul aku..owh yeah..kitorang plan na jual cupcakes during the pesta convo and tok penuhkan syarat menjual 4 minggu,kitorang akan wat door by door selling...pulang lik modal or not,,i dunnoe,,but hope we will... supplier cuppies da ada,dari kawan kitorg..Kira..and if u guys na tempah dari dia pun boleh,,,cupcakes die sedap giler.hehe...

Comments

asliner said…
oit2..
bab lain tergendala boleh..
but bab makanan please put full consideration on it..

p/s: takot nanti kepale awak botak, sebab asyik makan meggi..hehe
syahira yusof said…
hahaha...my kepala edi botak maaa..huk2,,na wat mcmner ina,by tyme balik kelas mlm,kafe dah tader mknn,,,huhu..kitorg kelas mostly straight kol 5 smpi 10..huk2..
shiro,..da mnjual cupckes nye gtau ,...nak try jgak :p
syahira yusof said…
hana..hehe..tak der la,jual tok MGM je,assignment tu,skg wajib lak menjual,hehe,,if jadik,dtg la pesta convo tu,kitorg jual cuppies,na tempah pun boleh,hehe,,name kedai,,Sweetpie sdn bhd...

Popular Posts