Open House sana sini..

Orang g open house kawan masing2..aku lak,g open house kawan2 ma aku..haha...setiap malam dan petang selama seminggu ni,paling aku penat semalam..nite before aku ta dpat tido,then off ke UPM kol 6.30 pg,then trus kemas2 bilik aku kat UPM,punggah barang dari stor.sebabkan ta tido,ta makan,aku jadi letih giler,balik dri UPM,aku smpi rumah dlm kol 8 malam,trus bersiap2 ke Open house kawan ma,okay,,mase tu,aku rase 1st tyme aku eksaited na makan gile2..lapar sgt dah rase ye masa tu,haha..smpi sane,makan jela,semua yer,hik2..yang ma aku ta abeh makan pun die soh aku abehkan...alhamdullilah,super duper kenyang,balik rumah tros zzzzzz depan tv,haha...petang td pun ke open house jugak,penat semalam ta hilang lagi..malam ni pun ader juga,tp da separuh jalan kerumah,baru ma teringat,ma tak tau jalan..haha..patah balik.hehe..now tyme for us to zzzzz..na kene kembalikan jam tidor aku,lau tak nanti naye..

Comments

asliner said…
open house best ape..
makan free..
tak yah susah2 nak masak..
raye setahun sekali..hehe
syahira yusof said…
hehe...tau takper..tp penat juga la lina..hehe

Popular Posts