Sepagi BBQ bersama PSSCM UPM tersayang=)

muke2 penat membakar

ayam hangus haha

ni le Qae -lang..

seronok membako smpai tana makan..

Ajk2 IPTLK,depan sekali tu habib,then ust.kahar

Ajk2 KPTIPTA PSSCMUPM muke kenyang
gurl mmg suke amek gambor kan..hehe
Hepi sunday peeps..
"anda dijemput menghadiri majlis BBQ ajk2 KPIPTA PSSCMUPM"
kehadiran adalah DIWAJIBKAN..
dijemput hadir,tp wajib pulak dtg..paling ta leh go,njeeb,"wajib dtg bwak perut"eish..pelik tol msg peringatan yer..actually arini kitaorg ader bbq ngn ajk2 kursus yg kitorg wat aritu..hehe

acara start kol 8_kire patut yer,kiteorg la bako2 mknn yer b4 AJK pusat dtg..
tapii..
8.05-alamak..lewattt..(tulah,org tido,ko g stalk n jd spy mlm2 bute smpi pg)
siap punyer siap,bru teringat si Wawa,sejak jd MPP ni,die ni susah sikit bgun pg,pun sama mcm aku,jd burung hantu,..sah,,die pun ta bgun agy..then dlm kol 9 sumtin kitaorg pun menapak dr K16 ke Bukit Expo,pagi2 lagi da berjogging..
sampai je (muke cuak)..wakaf harmoni..
laaaa..diorg yer api pun tara idop lagy..haha
so kitorg ta consider as late la..then wawa..alamakk! 

MUJID!..kitorg lupe na kejot..haha..mencicit la si mujid ni mandi then dtg..
bout kol 10,dak2 k10, k11,k17 semua dtg,so msk2 pun mule la,aku ngn wawa dok tgkap gambor je la..
bout kol 11 sumtin,AJK2 pusat semua dtg,yang aku tau,pastu semua org makan..si Qae-lang ajk teknikal aku,lagi la,bdn je kecik,tp,dr awl smpai akhir,die je mkn,pastu cover2 jugak tu,kunun,share2 ngn kitorg..haha..sedih cuz diorg wat bbq seafood..alamak,,,nasib juga pg td aku mkn roti,lau ta kebulur aku tgok diorg mkn,ayam pun lmbt diorg bkar..haha..then keje kitorg tgkap2 gambo,sakat menyakat,borak2 semua..diakhiri dengan ucapan habib,ustaz kahar,faizal,k,nora n k,ecah..
then kitorang pun bersurai..konfom windu,,pas ni 4 bulan ta jumper,apalagy ngn senior2 yg sudah di akhir sem .insyaAllah moga PSSCM UPM terus maju kehadapan..Amin..(wlupon aku da kuo kan..haha)

Comments

Gonna miss u dear syira...Taip PSSCMUPM tetibe nmpk blog post gambo ni..haha Best sgt time ni..cam family day lak ase..^^
syahira yusof said…
hehe,,miss u guys oledi,,,da na masuk pringakt tmat da korg,huhu...smpah rindu..

Popular Posts