terima kasih atas bantuan Mu Ya Allah

Alhamdullilah..segalanya berakhir..
aku harapkan semua pertelingkahan kecil itu dpt berakhir..Allah swt telah mengabulkan doaku itu
sekarang segalanya berakhir,kami sudah pun berbaik dan memaafi dan masih didalam proses untuk kembali rapat..yang lepas..biarla lepas,,,kitorang amik keputusan untuk mengambil jln masing lepas sem ini,sedih juga aku dgr keputusan sebulat suara itu td,tapi,apakan daya,ini mungkin yang terbaik untuk kami semua,,biarlah begitu dari kami langsung tidak bertegur sapa atau bermasam muka,walhal dalam hati masing2 tahu perasaan rindu tersemat,serta rasa bersalah antara satu sama lain itu ader,perasaan ingin tegur dan berborak seperti biasa itu ada,tp apakan daya,kita punya ego melampaui tinggi everest..tp alhamdullilah..senyum ku ta lekang dibibir sekarang..andai kata aku pergi tinggalkan kalian,aku tahu,persahabatan yang kita ada,melebihi semua nya=)

terima kasih Ya Allah,aku bersyukur atas kurniaan Mu,terima kasih adik2 ku tersayang,kalian seperti adik2 yang aku sayang,sahabat seperjuangan,yang mewarnai hati ni dan aku sudah anggap korang seperti keluarga aku,keluarga kecil sisterhood..sebetulnya,aku benar2 bahagia hari ini..aku sayangkan kalian dan aku sayangkan persahabatan ini..terima kasih azie,ika,sol,naz,azra,shu..dan terima kasih kepada sahabat2 aku yang lain yang banyak memberi semangat dan nasihat untuk menyelesaikan semua ini,yana,yuna,johari,mariana,thasya,tanpa korang..kehidupan NUR SYAHIRA MOHD YUSOF akan selamanya dull..

andai kata kita lupa ingatkan la kembali saat kita gembira,saat kita menumpang air mata,saat kita bersama kerana hanya dengan itu dapat mengingatkan apa yang telah kita lupa
nilai persahabatan tiada tolok ganding dan dijual beli
.
Aku pernah kata..if a person tu betol2 true friend,no matter how hard how bad the situation is,die akan datang juga kat kite walaupun kite yang salah..and,,dia takkan pernah give up kat kite,cuz die syg kite=)

kepada sahabat2 ku..aku sayang kan korang sgt=)
thasya-shema-lina-yuna-yana-izul-johari-shu-ika-sol-azi-azra-naz-mat-afiq

Comments

asliner said…
eh2..
name kite ke tue? hehe

p/s: terima kasih jugak syie kerane setia ngan our frenship..
luv u..(^_^)
syahira yusof said…
yep..ur name in it sygs..hehe..thankz ina..luv u tooo

Popular Posts