Apa pun tak boleh..

Dari ari khamis malam sampai petang tadi,keje aku,wat report,then study...otak pun dh jammed abeh..so petang td,kitorang plan na JUST beli Tutty Fruity kat Mines,itu je,then balik,cuz kesian kat Ika penat sgt nampak gaye yer.then balik Mines na g jog..tapiii..



  1. G mine na beli Tutty Fruity,tapi,baru 1st floor..nampak kasut..berkenan...Tgu orang tu cari size..20 minutes,,still bersabar...tapi...Kasut yang diidam sudah tiada saiz,warna2 lain juga,so kecewa,ke kedai seterusnyer..
  2. Ika na beli Ipod Shuffle,bawak g jogging..tapi..Erm..macam MP3 same ngn Syie yer MP3,beza harga,rm 169 (Ipod shuffle,2G),aku yer,Unbranded,(RM75,4G),lastly,Ika ta beli pun..
  3. G jalan cari jeans yang diidam2..alamak,da abeh,kecewa lagi..
  4. Ngat na cari tudung ,tapi,jenis diidam dah tader..ta beli pape pun..
  5. Then ke Tutty Fruity,erm,mcm sedap,tapi tak beli pon,mereka aje yang beli...
  6. Aim ke Sasa,na beli B-liv (target harga below RM50),yakin yer ke Sasa,mencari produk itu,da na bayar,tertangkap price tag,owhhh 1 set RM 147,1 botol RM 99 ..errr..letak balik..pakai bedak sejuk jelah,
  7. Beli Subway,na makan time tengah malam,then g makan2 ngn diorang kat padang..balik ,lam keta,da sampai kolej,Ika terpenyekkan Subway ku,,,sedih..=(..puas lah die mintak maaf,tapi rase kelakar ader gak,Ika kata na makan sekali Subway lenyek tu ngn aku,..
  8. Na study ngn Ika,kimia fizik,tapi diorg da terlena ngn nyenyak yer..
  9. Tinggal la aku,abehkan subway,study sorang2,melalak sorang.....






Comments

QooL said…
hehe cian awak.
asliner said…
keh3..
lawak betul..=)
syahira yusof said…
Qool:semua ta dapat.huk2
Lina:sedih tau mkn subway penyek tu,hehe,,,

Popular Posts