When Mika jumper vet

Okay,,Bile ma kate,rase2 Mika ni bunting,i was like,,Huh???jaw drop,,,kecik agy kot baby aku tuh,..balik2..tgok,,erm okay perut Mika mmg da boyot,,then ader luke,ma kate die jatuh,kecik je luke yer,,then ma suh bawak g vet,since na check Mika,kepala die panas,kepala je,badan die sejuk lak..so td bawak la,dalam kete,bukan men bising die,takot gamak ea..then smpi kat vet,mmg kitorg gelak je,nmpak ngat Mika takut,die diam je,tp mata ke kitorg,bdn ketar2..hehe,sampai la our turn,masuk,doc tu kater,eh,,Mika ni preggie nie,da besar baby dlm ni..dlm sebulan or less than that da beranak la nty ni,kene siapkan tempat die semua la ea,..Aku ngn adik aku,,What!!!,,mcmner Mika na jage anak die,die pun manje kemain ngn kitorang,entah die tau dok die tu bunting..suke2 atie die men lompat2 ,lalu masuk ikot gril rumah,panjat2 semua...rase2 macam tak tahu,huhu.Then check luke die,tengok2,loooo,,besar rupe yer,die tersorok kat bawah bulu2 die,aku lak lately ta da la na usap2 die semua,cuz die mara je kan...kene la shave sikit ..then kene pakai kon,kih2,,bile part ber kon ni la aku rase comel je,tapi sian,haha....na tgok pic..




pastu..sejak die ada kon kat kepala..jalan pun na rock je,terhangguk2,,reverse semua,haha...

Comments

asliner said…
luxury betul tempat mika..=)
syahira yusof said…
hehe..itu baru beli,,for baby die nanty.hehe..senang nanty na bawak g vet.lau tak kene usung lam cage die,besar sgt2.
Qasha Elisa said…
comel la pakai kon tuu hihi
syahira yusof said…
kan2..hehe...skg suke lak die ngn kon tuh,,hehe..

Popular Posts