I saw HIM!,hahaha..tadi pas g Bangi beli stuff for the cuppies,me ,Kira ,Yana n Eka g ke Maeps,ader Books Fair,Syafna da cakap ader,but ta sangka lak,it was huge!!.duit da abeh beli brg cuppies (itu pun menggila gak bila tgok brg2 cuppies and bakery),huk2,,imagine,aku jumper this hard cover book kat MPH,for about RM70+,tp td,,just RM15,ader yang RM8,boleh giler aku,semua na beli,haha,,tadi tgah2 pilih2 buku,I was like standing and read the synopsis,da intooo the book gile dah,ta perasan sape2 kat sebelah aku nih..suddenly I heard this evil laugh,,''mcm kenal je gelak ni,'',so I was like,toleh and,,cover my mouth,,,Ya Allah,trying not to be soooo excited la kan,it was Raz,alar,,pengacara The Best in The World,and I was like kind big fan of him,seyes na jerit,tapi segan kan,so jalan ke tepi,and cuit2 bahu my fren,like,Kira..Raz,,tu Razzz,,she was like Who???haha..then die pandang ,and said,owh that guy..and trus amek kotak die and cari buku len(ta layan ke eksaitedkan aku ni),haha,,ta ramai kenal Raz ni,tapi aku lak like da suke tgok cite die berlakon since Good Bye Boys agy,hehe,aku just tgok je die,yela,na g tgkap pic nty,tkut ckp aku ganggu ke nty,tgah syok2 carik buku,die da ader 1 box  full with books,haha..so aku pun melangkah pergi,,tibe2 Kira dtg,did u got his pics??I was like,no,,i tgok je die,hahaha,,(da mcm stalker la pulak kan),hehe,now mood aku pas fizik test yang kiok abeh td,is,,read my novels...hehe...=)..

   owh yea,,btw,,,u guys shud really go to the Bad Wolf Book Fair tu,seyes best giler,...sediakan duit,troli kecik or beg,,cuz u will never now how many books u will buy,,like me..1 motivational books (Secret),3 novel (hard covered),and cookings books,..just fo RM51..wish i have more time and money of cuz,na beli boxes of books ..But hurry up,,,last day is in 19th...diorg bukak dr pagi sampai malam beb,,go go go,,reading is good people!

Comments

asliner said…
weyh..
awat tak tegur syie?
ya Allah..
kalau kite..
dah lame tegur n ambik gambar..
if kite fan die lah.,hehe
syahira yusof said…
hahaha..segan lina oi,,haha,agypun die ngn awek die kot,hehe..
Wan Sarifudin said…
syi kaki novel...hahahha
syahira yusof said…
bety,,harus la,,no2 wajib la beli,,da murah2 gile kottt..haha,org yg ta minat novel ke buku punbile tgok leh jd minat tau,haha

Popular Posts