Just for fun....=D

Ni aku copy dr facebook kawan2 aku,,,comel jer..hehe...semua Malaysia punyer..hehe

Soalan: Siapa yg mula-mula buat burger? Org Melayu ke Org Putih?
Jawapan: Org Melayu le, kite yg mula-mula buat Burger Dale (Begedil)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa yg sekejap kat sini sekejap kat sana?
Jawapan: Burger Rack (Bergerak)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa kalau kau pegang nanti melekat2?
Jawapan: Burger Tar (Bergetah)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa yg boleh didengar?
Jawapan: Burger Ma (Bergema)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa yg boleh mencederakan?
Jawapan: Burger Load (Bergelut)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa yg boleh buat kau macam nak jatuh?
Jawapan: Burger Gar (Bergegar)

Soalan: Banyak-banyak burger, burger apa yg buat kite ketawe?
Jawapan: Burger Luck (Bergelak)

Comments

Cha sahaja said…
dlm byk2 burger,burger pe wat org jatuh?-bergegar-
syahira yusof said…
ni name burger2 femes kan cah,haha,aku bace mcm style je kan,hehe

Popular Posts