..bile mahu baik ni..=(

haha..as u ols noe,aku kan baru lik dr hiking an..then lutut aku injured..
well aku da g ke klinik sinc ma aku ta bg urut tkut len lak jd a..so berbandage jela kaki ni
doc tu kate its bout ligament or sumtin..cik tersayang da riso da tkut aku yer ligament tol2 injured..bahaya kate ye..then aku just wat bese,still gatal na wat keje uma,bukak cabut bndage tu,(gatal n loose la nurse tu wat)
then semalam,aku ke kenduri kazen aku,seyes kelako,zombie pakai baju kurung,tak ke naye kne bahan ngn sedara mara aku,na jln2 sgt na amik pic semua takleh,so syafna la pgg kamera aku,aku dok dlm uma..huhu
balik awal,then g ke tabib cine(mane tah ma aku tahu sal tabib ni),sekali terkejut die tgok lutut aku da bengkak,including ankle aku(mcm org pregnant ye kaki),die sapu ubat herba yg gile seyes panas,then die sentap kaki aku dua kali,dua kali tu jugak aku jerit smpi 1 klinik dgor..haha..next app,isnin ni,hope oka la,aku still terhenjut2 jln yer..huhu..

aku amat riso bile dgr,k,hanim aku eksiden balik dr kenduri tu,die pregnant 4-5 months,seatbelt tu sentap perut die,then airbag hentak chest die,,just hope die okay.huhu

2 3 hari ni,aku terngiang2 kata2 jaja,before aku lik ke uma,aku n jo,g kuar mkn ngn jaja,then buka la citer,jaja ngn citer die hiking ke rabong,aku n jo,ke yong yap,tiber2 ntah mcm ner,nek citer ttg MTM kolej dan MPP..jaja MPP,joe bru je nek MTM,alamak aku je tader jwatan,tp cuz aku der 2 org kawan dr MPP so aku tahu la juga serba serbi ttg MPP,aptah agi pas blik dr Pangkor tu,kitorg cite la mcm2,how to mantain gud leadership,masalah dlmn semua,then suddenly..tutt..jaja tye..''syie,ko ta minat ke na join MPP or MTM",jo da sengeh2 da..erm..aku pun ngn konfiden je jwb kat jaja."aku ta minat la ngn bnde2 melibatkan kepimpinan semua",then jaja ckap.."aku tgok kat pangkor leh je ko lead,masuk je ngn diorg,sumtime syie,kite ta nmpak potensi yg kite ader,tp kami nmpak ape yg tersmbunyi tu..sumtime it takes time to find hidden things,tp kite leh try slow,ko tana try ke??"..tak terdiam aku maser tu..muke si jaja ngn joe bkn men seyes,aku dok la wat2 ta tahu,ratah ulam dpn mata,alamak pahit lak..then aku sengeh je,tup2 aku tukar topik..haha..(dlm hati,mak aih,debor2 aku)..aku ckp kat jaja..eh lupee..mak le ader bg ko strawberi ader lam kete..haha..menjadi lak tu..hehe..tp..kate2 die terngiang2 dlm ati,,aritu ika ader try pujuk isi borg biru tu..tp,tah la,,hati aku ta terbukak na join..tp aku amat2 sokong kawan2 aku yg na join MTM n MPP,just not me..but who knows if kata2 jaja tu benar..ntah la..perlu byk dipikirkan lagi=)

Comments

asliner said…
ala..
syie injured ke?
siannya..
semoga cepat smbuh ye.=)

p/s: MPM..kalau awak masuk MPM..
maknenye dah langkah bendul saya..hik2..
coz i wish i can compete with the others..
but taun 3 kot nnti..hihi
syahira yusof said…
hehe..injured syg oi..ina..awk MPP ke?wah..congratz..like i say..sy ta minat ngn bnde2 mcm ni..just terpikir2..tp lom layak la..hehe
asliner said…
eh..
blom join lagi..
cume angan2..hehe
syahira yusof said…
eh join la ina..hehe,..sy mmg ta minat..hehe...

Popular Posts