30 secs in my life=)

kalau hujan bagitau tau..ader na suh awak wat experiment..
awak kan budak kimia..aku pun tertanya2,die ni amek engineering ,kenapa lak na kene wat experiment pasal hujan..kene tau sal molekul hujan tu ker?
aku pun iye kan jer la,disebabkan seremban cuaca panas sgt,ta hujan2,so tunda la sampai aku balik serdang..
semalam hujan,tp bile na turun renyai2 lak,so ta jadi..td tengah2 o9,hujan pula,ta la lebat sangat..
aku pun cakap,awak!hujan...(excited na wat experiment)..then die kate,cepat,amik bekas tadah air for 30 secs..
dush2...aku pun turun..aku bawak bekas ferrero roche je,bekas tu je aku sempat capai,..
dok la dalam hujan yang ta berapa lebat tu for 30 secs,baju ye basah juga,tapi air yang 
aku tadah,,alahai..sikit je..
aku pun dok la lagi for 3 minits(siap stopwatch agy,da die kate experiment kan)..
then aku msg..dah siap da..die tye byak tak dapat tadah..aku ckap cket je,nape,then...
u noe what,the one in ur bekas tu is how much u miss me rite now.And the one that u missed,is how much i miss u ryte now=)
hehe...aku punyela ta tahan gelak,..tp than juga la,maghrib kot..tersengeh2 mcm kerang busuk aku kat tangga tu..pastu aku tgok air tu,ciput je,aku text ckap,tp air ye sikit,so sikit je la rindu ye..hehe.. dak engineering ni mcm2 juga ea peel die..hehe..cik zaki ni,mcm2 betol..but sweet enough...=) thankz awak..

Comments

tHaSyA said…
hahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahaahah..........nak pecah perot ak ketawa....mmg bongek!!! ko pon lurus jer ikot. bwat nyer demam da naya...pegi la tadah air semayang ker..air paip ker...giler!!
Sweet gler la tu konon2...hahahahaha...
syahira yusof said…
hehe..gelak panjang ko ek sya..hahaha...yela,aku mati2 engat experiment ape..hehe..nasib juga ta demam,hehe..sweet la ..mcm2 peel die ye..hehe..
Anonymous said…
ehem2, kutuk tu agak2 la....
syahira yusof said…
i think i noe who is our mr anonymous tu..hi there..hehe...mane ade kutuk awak..hehe..lalalala..
ina:wweeeeewiit..hehe

Popular Posts