cuti sem suda?!

hey ...sedar ta sedar da cuti sem da pun kan..
ha amik ko 4 bulan cuti ..mahu buat apa ?
keje?continue amek lesen?berjalan2?study?haha
study tu mcm ye ye o je ek..aku siap crik kot notes2 for my next sem subject ..giler ah..
yang ta leh than..lab manual..(kunun na siap kan report awal)..aku da carikkk
hehe..
well...sepanjang sem dua aper aku da wat??
1.Involve ngn Keputra,g SBPI Termerloh as fc there
2.Involve with PSSCM ,organise program Kebangsaan kat UPM
3.Aku still ta dapat siapkan Score A aku(wat a shame)
4.G Sunway Lagoon with the girls..mmg gile best ...
5.Shoping sakan ngn the girls kat TS,MID,Mines Downtown
4.Soso birthday blast..
5.kem pangkor
6.Meeting up with aiman(choii kalah ngn die in boling)
7.jadi mamarazzi ngn yana hehe..
and so on

haha well.next plan??
na daki gunung yang yap.one of G7 kat m'sia.ape die G7 tu.korg leh google.
gunung yong yap
.hehe..hope the best there..ta pernah nek gunung agy,paling tgi pun bukit kat seri lipis tu(my old skol)..still mncarik brg na g sane.so far just bought hiking beg.yang murah je..ta mampu mak na beli Deuters bia pun amoi tu promote abeh kat aku..hehe..if anyone yang penah g hiking..suggest me things to do and to bring=) hope everything will be just fine

Comments

♥misz nana♥ said…
seronoknya cuti 4 bln...
syahira yusof said…
hehe..seronok time ni jer,next cuti sem,smiggu je..hehe..
GengSlideGunung said…
boleh join aktiviti GSG next sem.. kami sedang cuba sedaya upaya tuk wat bnyak event lagi untuk sesiapa yang berminat .. cuba ikuti facebook GSG.. kami akan cube update event2 yg akan dibuat...
GengSlideGunung said…
kalo nak naik gunung barang basic yg perlu ade

1. pakaian hiking (baju seluar kasut) tuk dipakai sepanjang hiking.
2. baju bersih dan kain lap badan(untuk solat dan tidur)
3.barang makanan
4.torch light
syahira yusof said…
okayh..thankz GSG..insyaAllah..nti ader peluang,ikut under GSG pula..thankz a lottt
asliner said…
yang penting bawak sleeping beg..=)

Popular Posts