after years aku ta g picnic..today dpt jugak gian aku g picnic..hehe pegi beramai2 with maklang sekeluarga,salah satu reason,untuk hepikan maklang yang baru balik dari sarawak selepas 1 bulan kat sane,jaga ma die,tp baru je meninggal seminggu lepas,so ...tgok pics.=)

ade gigi taring..haha

big taiko..ajai..


dak ni,awal2 paw aku mnx sewa tayar ni,na lak yang paling besar

haha,,amsari men sorg2,eric da mane tah tgl kan abg die

smbil menunggu dak amsari n eric yang ta reti2 na naek..berendam je


mak lang and ma..
we have so much fun,who noes nek banana boat is not that fun since kitorg terbalik and terhempap each other,hehe..sakit oi..tp best jugak la.hehe..muke burns..lantak la,

Comments

asliner said…
is it your speck?
besar gaban kot..
bli yang kecik sikit..
sebab u pakai tudunglah dear..
nmpak macam kembang pulak tudungnya..hehe

p/s: i'm happt to see u happy
syahira yusof said…
haha..aah..i tried ina,tapi ta muat,my head is so big,lau pakai speck kecik,nmpak mcm sgt2 ketat and,u can see my eyes,mcm ta dpt cover pun spek tu,hehe..so kene amek yg besar2..pakai tudung tu,mmg die penyek la sikit bile pakai spek besar,hehe..na wat mcmner kan,ehehe..
..thankz ina,,pray for me..imissyou.

Popular Posts