just bought ths thing..okayh,,rase na pengsan..
buku tu,it standard price la for any chemistry reffrences..
yang na pengsan..bout the stationery set tuh..huhu
since pen semua barang2 asik hilang mase wat Lab..
pantang tinggal jap atas meja,balik meja tengok da lesap..
so terpaksa beli baru..
(lepas ni tana bawak dah,bawak pensel je g lab)
guest harga semua brg2 tuh..RM32.80..felt like,,oh Gosh....na cepat sgt td.so bayo jela,balik2 bilik,tgok,pensil tu,bukan pensil tekan bese,tapi,pensil for tulisan jawi,,rase ahhh tensen yer,na tulis macam mane.huhu,,pakai la pensil batang 2B tu.hehe..rase kecik je beli barang,tp bit costly..
masuk kete ngadu kat Eka,jap g Eka mara,laaa asal ta beli kat Daiso je,pen sebundle RM5 je,kan murah sikit Syieeee....
last2 aku cakap,mek,lau Daiso depan mata takpo la gak,aku cubit kang..emo niyh emo,duit da abeh.haha
Eka,sabo ye syie sabo.pasni kite makan buku je ye
for study terpaksa la berkorban apa saja=)..

Comments

asliner said…
oit mkcik..
lain kali sebelum beli pencil tue jangan lupe tengok mata pencil tue dulu..
nampak gayanya tulis nota ala2 khat lah..khi3
syahira yusof said…
hahaha,na cepat sgt,mata pensil pun salah tgok,hahaha,,,syok ina,,syie men tulis jawi nama semua,kih2,,

Popular Posts