Reason Y I hate being at home

1)sampai uma,ma ajak makan luar..balik kekenyangan trus tido..
2)Bangun lewat,tros ma ajak kuar,teman bayar bil,then jalan2
3)da petang baru balik,,okay,jom singgah kampung..huhahuha
4)sampai malam,makan lagi sampai kenyang,adeh ngantuk....then tengok tv
5)sedar ta sedar,uih da pukul 3 pagi tido...
 and this will be repeated sampai la aku balik UPM..
-seronok balik rumah,sebab,if rase stress,tensen,bengang ke,just being at home will make my mind a bit relaxing or at ease..padahal,bukan wat ape2 pun,just be at home.
-then,dapat makan sedap2,sebab ma belanja mkan,makan je ape yang anda suke,lau dok U,erm,,jimat2 sikit,hehe
-basuh baju,cepat kering hati senang ta runsing,na pikir baju ni kene curik ke tak ea..(kejadian kecurian semakin menjadi2 di hostel)
-tidor di katil and dibilik sendiri,lebih lena,hehe..(takder momok)
-sebab,MIKA ngn baby ader kat uma,hehe..

owh,yea,lupe,,name baby mika,..oren,tiger,and susu=)


Comments

asliner said…
ui syie..
ade momok ke kat tempat korang..?

mengapakah nama oren, tiger n susu? =)
syahira yusof said…
hehe...ader..momok.hehe...name oren,tiger,susu,sebab,oren,die wane oren,tiger,bb sebijik mcm mika,tp muke macm tiger,susu,wane soft brown,,

Popular Posts