New pic of Mika and her babies..hehe...tinggal 3 je baby cuz sekor tu kene curi ngn kucing laen,since tu,Mika langsung tana tinggal baby die,makan semua dlm kotak,and by my suprise,die sgt2 syg ngn baby die and protective..,die still ta selesa agy with this,sgt2 obvious cuz tengok die na mengiring2 semua..kotak die kecik lak,akak aku silap box,sian die..i mean box hitam tu if die na beranak just bukak atas die,and die jadi besar,dapat kat my sis,kotak ketas A4 die bg,huk2...

Comments

Jo Qusary said…
kesian sekor baby Mika kena 'cat'nap...
syahira yusof said…
kan..hehe..sian je die,takper 3 ekor pun da okay da ni,hehe
asliner said…
tau xpe..
nmpak sgt very protective..
alang syie nak ambik gambar pun die asyk tengok je..hihi
syahira yusof said…
hahaha..jgn tak tau.mmg ta bagi syie pegang anak die,tp rase na picit2 je 3 ekor tu,comel!!

Popular Posts