Pheww whataday...

Starter of the day.. before ke kelas aku da minum da air ni.,huk2...Not a good start dowh since aku tertido gak,hehe..
then balik dari test (arghhh)..aku turun ngan niat,na print note..(al maklum,da season 2nd test)..herm,..not my luckiest day..(padah g print sebeban kan)..slide per chapter dalam 40 - 60,so na kurangkan, wat la multiple page per paper aite,so that wat i did.then tgu,asallla lama gile lak kan,sekali aku intai,uih,,tu nota ke buku?okay,,seriously..yang kuar dr printer..1 slide per page,weyh!..da la aku print like byak2 chapter,mmg 1 buku tebal aku dapat,terbaik dari ladang lah..tapi mmg kompius.some of the notes ader yang multiple page per sheet,wat the tutt..salah aku ker salah sape nie?..(=.=')..na nangis aku..




okay,,tu buku ref aku inorganic chemistry,,setebal tu nota yang aku print td,uhukz.=(..
tah nape arini,g lab manual ta bawak,experiment tunggang langgang,na makan dapat mee yang da masam.
aku lapar.aku stress.aku penat,aku ngantuk.
(sindrom budak mereng before test)

erm,btw,mende paling gile aku wat mlm td.hahaha..before black out.

suatu masa dulu..disebabkan tiada sabun basuh pinggan,,si S ke toilet,selambe badak je die mengguna kan sabun2 basuh pinggan yang berlambak kat area sinki..(die da usha lama,ta der org pun pakai sabun tu,mmg ader org wakaf agak ea.haha) dibelakang ya ada si B,sedang mencuci muka,tiba2..si B,eh awak da guna nanti simpan balik eh..dengan muka annoyed dan menjeling..si S meminta maaf (dah kantoi lak guna sabun org.haha.sapa suh tinggal),namun ta dilayan,si B meninggalkan si S dengan muke bengang...nyesal si S..

Malam tadi...si S dengan suke hati mencuci pinggan ..otak beliau sedikit mereng kerana kepenatan,tibe2 si B masuk..dan si S dengan spontan yer,ey awak,sy da ada ini..(mcm budak kecik tunjuk mainan)...sambil menggoyangkan tangan menunjukkan die da ada sabun basuh pinggan jenama..glo..(memang ade wayar putus S ni),tetiba,si B tersenyum lebar giler.sedangkan sebelum ini ta penah2 si B senyum lau nampak si S,..suke ye hati S..masuk bilik,die pun cerita la kat rummies..rummies pun hanya berkata..g tido la !.mereng!!

well..teke la sape S tuh,hahaha=)))))))))))

Comments

asliner said…
bace je perkataan 's' dah tau itu siape..=p
syahira yusof said…
hahaha....hint yang ta berapa na hint,,sengal je sy ni,hehe...
syahira yusof said…
hahaha....hint yang ta berapa na hint,,sengal je sy ni,hehe...

Popular Posts