bored to death.....haha

Its shown..3.17 am...im not sleeping yet..watcin Deadly Honeymoon to entertain my self..bile da bosan,citer yang ta best pun boleh jadik best..saje timbulkan dlm diri sum excitement,,ee sape bnuh hubby die,married ta smpi smggu da citer sal harta,ironi gilerrr..haha..eh,,die ke,owh woww,haha,,sum random thought for random entry..ngee...im hungry,so bantai wat megi malam2 bute,tiber2 teringat,alamak,,ayam goreng breakfast ma td ader agy (breakfast in my house bese yer nasi berlauk),aku tgok je,tgn da pegang megi yang sedap tu,,em em good..dlm hati,erm,,buat2 ta nmpak jela ayam ni..hehe..so carry on with megi tu  (bazir je aku ni),ma da tau aku cmner,since da dok jauh2 ni,jrg sgt aku na mkn proper meal,especially kat uma (yela,g kedai bayo mhal,kene abehkan na ta na),so bese yer,die akan beli stock mknan segera ngn byk..aku suke.hehe..so tiber2 teringat..aku ader 2 buku yang lom terbace,dpt dr kem,buku free tana bace,buku beli nak lak,,ngader..so aku pun belek2 la,ader unsur2 politik sikit,but,tok ilangkan bosan aku,layaannnkan jela kot,so aku start with buku:


A) Helming The Times (Menakhoda Zaman), Najib Tun Razak (our PM)
B) New Politics: towards a mature malaysians democracy,Saifudin Abdullah

aku ta psti buku2 ni best ke tak,sound like 'yeah',..who knows,buku ni leh bantu aku ker 1 day..=)

Comments

asliner said…
owh..
ingatkan ngah layan cite the wierdest honeymoon..hik3..

p/s: wohooo..hebat..cube bace buku tue..mane tau one day..
syie will be..dot..dot..dot..hihi
syahira yusof said…
lina....hahaha..weirdest honeymoon tu drama kite wat aritu..hahahaha...lina2 teringat lak sy sal drama tu..haha....mane der..bosan la bace buku tu,baru page bape ni,,nsib bek la ta teball..hahaha

Popular Posts