trimasss cah..hehehe

Hehe...dan2 aku nga down semua,tiber aku bukak blog,,ader entry baru dr sorg kawan yang aku kenal tyme kelas fizik am dulu..haha..cah2...segan aku nok...Cah..thankz wat entry khas tok aku..keh2..seyes segan..hehe...
u ol na tau...cik cah ni aku kenal maser sesat masuk kelas Prof Mahdi,maser tu kelas Fizik Am,aku sorg jer yg terlepas kat Kuliah tu,semua kat kuliah len,so tader geng,,aku da lah budak yg salu dtg lewat kt kelas tuh,tader kwn lak tuh..huhu,,salu aku dok la paling atas kat kuliah,,pling tepi (sng na kuo)..hehe.,then one day,,ader yg agy lewat dr aku,,pakai tudung hijau,bju putih ngn sneakers die..
tapi mase tu aku tgok jelah,tak kenal agy..hehe,,then 1 day aku lewat dtg..hehe..aku masuk2,kene perli ngan prof..then aku crik tmpat na duduk,then Cah ni ajk aku dok sebelah die.hehe,so kenal2 la ngn die semua..lame2..jadi rapat ngn die,,upe2,die agy otai,,kdg2 lambt jugak dtg,,hehe,,lau aku tertido,die lah,woi,,tido,,bgun,..haha..and kekadang..hehe..cah,,tlg sign kat aku,aku ader hal..keh2..tak pun,,die yer turn lak,,syie..tlg sign kan.,.hehe..jeng2...jht kan..hehe..then smpai la skg,kitorg berkawan,wlupon jrg2 jumpe,cuz die kuliah len,n ader sum kelas yang die ta amek,jumper pun tyme Lab Kimia,itupun kdg2 bz ngt na siapkan exp,kitorg ta sempat borak,,na borak pun curik2..citer2,kdg2 aku ngadu kat die,mcmner die study semua,pnjam notes die,tgok reff lab die semua,kdg2 die dtg citer2 share info semua...hehe..die ni bek sgt org yer,tp tegas kot..hehe...tp salu bz.kalah kan PM..hehe..to cah,,thankz sgt2 tlg aku,hehe...byak dah ko tlg den ni..hehe...U tooo..wish u the best...=)..mmg ta dpt aku na compete ngn ko,tp aku try study mcm ko,bz pun still leh wat terbaek lam study..=)

Comments

Wan Sarifudin said…
sweet seyh syi...XD
asliner said…
ala..
sedehnye tak dapat nak jejak lab lagi..(-__-)
i'm happy that u got fren just like u..
macam kite2 dulu..
yang selalu datang lambat ke kuliah..
kelakarlah dulu..hik3
syahira yusof said…
ina:hehe...alar ina.jgn la sedih ta dpt jejak lab dah..seyes,,,ta best..hehe..itulah,,tp die dak kos len act..jmper pun if ader kelas,,kolej len jugak,,tp okay le,,die mcm awk jugak ,,suke ng nsihat semua...hehe
wan:hehe..tengss
Cha sahaja said…
syie,,haha,,
sem dpn x dpt satu kuliah lg la kan??x dpt suro sign g..haha..;DD
syahira yusof said…
1





















cah..nampak gaye ye begitulah,,hahaha..eh,,tp ne tau ader kite same kelas,,hahaha
asliner said…
eh, kite suka bagi nasihat eh? hihi
syahira yusof said…
yela cik ina oi,,,hehe

Popular Posts