its a waRRRR!!

Geram aku,,hahaha...aku balik dr nilai semalam,tgok uma bersepah,surat2,gmbor jatuh,,aku da berderau,takot uma kene masok,,,tp tgok2,eh.lappy semua molek agy..riso jugak kot..herm,,akak aku balik kot..haha..then kemas2 semua,aku rehat..then aku terpandang buah lai atas meja,rase2 baru je beli,takkan da buruk,bile aku tgok dekat,eh,ni kes kene geget ni,bukan sebiji,tp 2 3 biji lak tu,aku jerit..ma!!!!!!!...tgok ni..pastu ternampak evidence yang eeee..yup..that thing poops merata2..errr..aty aku,,ini angkara sape?tikus kah?tupai kah?takkan si Mika kucing aku..so aku diam2 dulu,then pagi td,with hope binatang tu tader agy,arghhh..epal lak die makan,and poops again!!!!!!!..mmg ko na kene perang ni,aku g dapur,lagy bengang bile,roti peveret aku pon die geget bersepah2 kat lantai..da kemas2,aku pun rehat jap,tiber aku terlihat sesuatu menghendap2 kat balik almari,upe2 cik tupai,ta la besar mane,apalagy,aku pun sergah la die,ngn Mika2 terperanjat,so jdi la sesi kejar mengejar,Mika pun keja,tp bile tupai tu lari kat die,die lari kat aku,hahaha,,aku lari mcm org giler,jerit2,bawak tudung saji..motif,,konon na trap bnde tu la,tp ternyata tupai tu lagi laju dr aku..haha..tp smpai skg aku ta tahu base camp cik tupai,,siap la kau,,its war tyme,,haha,,,

Comments

asliner said…
hehe..
cik tupai kan memang lagi laju dari cik syie..=)

p/s: dengar nama mika macam comel je kucing tue..letak lah gambarnya..nak tgk jugak..hehe
syahira yusof said…
haha..betol la cik lina,die mmg lebih laju,,hehe...mika,,comel si kecik nakal tu,,nti sy letak pic die,,nakal sgt die,,hehe,,

Popular Posts