I hate YOU!!!..=)

haha..pernah ckap tak kat org mcm tu,,aku benci kau,sumpah aku bnci mamat tuh,I reali hate him.arghh..haha..ta pasal2 je kan..hehe...tp ader pernah dgr ta org ckp..jgn benci seseorg melampaui.cuz..kiter ta tahu apa yang akan jadi..aku pun pernah lalui hal ini,,like byak2 kali juga la..hehe...

1)Orang yang pertama paling aku benci dulu,is Habib!!!
   


      haha...na tau nape?cuz dulu die sangat2 suka buli aku!haha,,seyes aku ta tipu,,hehe,,dulu aku 1 sekola,len kelas,mase F1 la,die salu panggil aku Lalat,cuz mase dulu na men rounders ngn dak2 ni,die ejek adik aku langau cuz syafna takkan dpt pukul bola tu,as sister msti na defend adik kan,so die pagil aku kakak langau,lame2 lekat ke lalat..jhattttt,haha,,then,lau aku g kelas die untuk masuk kelas KH,msti die ckp,Oi busuk la kelas aku ni bau lalat,smpai aku nangis2 la..dulu tasya tader agy,takleh ngadu,ngadu kat kwn bek aku jela dulu,Adam,,tp Adam ni dahlah bestfren si Habib ni,kdg2 die join jugak,2 againts 1,da la diorg tu besor2,aku cenonit kecik,mmg suke la diorg buli aku,,huhu.,.aku mmg benci gile die,ader mase die buli aku kat uma,1 tyme ni lah,aku nga men2 .borak2 ngn dak2 ni,then die leh g serkup kepala aku ngn bakul sampah,,seyes mase tu ak benci mamat ni,smpi aku dpt sekelas ngn die mase F2 n F3,mmg aku pling bnci ngn die,buli,ejek aku mmg ta sudah2..if korang na tahu.mamat ni lah yang start panggil aku Syiero,mule2 die ejek2,ckp pet Sin Chan semua,mule2 aku bengang,lame aku mlas na layan,lekat lak nama tu...hehe...then die dpt masuk mrsm maser F4,mase tu aku lega sgt2,g lah ko jauh2,hehe,1 day maser cuti,aku dpt kol dr die,die suh aku turun ke tangga,uma aku tgkat 1 die tgkat 3,aku pelik gak la,then die tunjuk sumtin kat aku n mnx aku buang bnde tu,aku soh je die lalu,tp aku buang gak la bnde tu,cuz die mmg fobia ngn bnde tu,aku tahu azali agy,hehe,,since then,kitorg da makin baek,esp pas spm,ngam la jugak,da boleh borak2,aku pun da ta benci die dah,,haha,,die pun ta buli aku dah,,dah jd my Bestfren pula die  smpai skg..hehe..I hate u Habib..haha

2)Afiq Kueh Lapis


    haha..ni kes mmg naye yer cer..maser aku PDT,die ni dak PST Akaun,group die men volleyball ngn kitorang semua,tp aku geram kat die cuz bola tu die sepak2,terajang2,pijak2,dahlah kitorg pnjam je bola tu,haha,,die suke pakai baju lapis2,then,cik Lina ni,g la panggil die Kueh Lapis,cuz ta tahu name,geram ngn die cuz suke marah2 org,maki2,suke cri gado ckp na pakai court lah ape la,,ta puas aty,aku penah sound die direct jer,cuz die na bg bola kat aku,tp die g tendang bola tu,aku ckp la,tgan lu takleh pakai ker bro,lu gune kaki eh tampar bola.(mase tu aku PMS kot,moody semacam je mase tu),then die leh balas,tgan sakit laaaa..(muke bengang ngn annoyed),nsib mse tu ader yg b.up aku,,haha,,smpi 1 kejadian ,haha..mase tu,diorg match ngn dak laki PDT,then of cuz la dak PDT mng,then die ni ta puas aty jek,ader la kwn aku ni,haha,,die na ejek dak tu,so die tndang bola tu,melantun atas straight tgi,and,,bola tu straight hempap kepala Afiq,haha..kwn aku da gelabah bagai,die mnx maaf la,si afiq ni lak da na crik gado,kitorg b.up abeh2 kwn aku tu,mamat ni siap ckp,lu siap,kene la ko nty,tp tader aper2 pun.haha..aku leh rpat lik ngn Afiq ni dr KMJ Site mse aku PST,mase tu aku post kecewa cuz KAKOM untuk tahun tu tader volleyball,then die komen,then start la citer2 balik sal kenangn kat Court semua,kelako gak ah,,haha,,then smpai skg,,die pun jd kwn rapat aku,die tak lah jahat mane pun,okay je org ye,,haha..sengal jugak orang yer..haha..

****  act ader la jugak dua tiga org lagy org yang aku kurang suka dulu jd antara kwan rapat aku,,,tp yelah,itu mase zaman2 muda mudi,darah panas,kdg2 bnde kecik wat2 gado semua,tp maser tu gado ye ta la sampai makan dalam pun,esok da lupe alik,kan?kan?hehe..and act mser tu,benci and ta suke tu bukan la bende yang besar ,tapi....itu dulu,..sekarang?if kite benci or ta suke org tu,terselit hasat benci,dengki dan sealiran la,ta mcm dulu which persahabatan ada nilai die tersendiri..yang sgt tinggi dan berharga..sekarang..susah na jumpa mcm tu..kite jaga apa yang kita ada sekarang..=)

P/s:aku rindu dgn seorg kwan lama..

Comments

asliner said…
hik3..
benci2 rapat jugak one of the 'mamat sok suci'!

p/s: rindunya kenangan tue..(-__-")
asliner said…
aidil yang sepak bola kene kepale kueh lapis! ^_^
syahira yusof said…
haha..eh lina,,,afiq bukan one of mamat syok suci yer grup,,itu dak len,,haha..ni geng2 akaun tu,,engat ta,,,hehe,,betol2,,lawak gile maser tu,depan mata kite lak tu insiden tu terjadi,,lau engat leh gelak besar la..hehe
asliner said…
eh..
tersilap..
tapi ingat si kueh lapis tue..hehe
syahira yusof said…
haha..aduih..itu geng kacang semua,,hehe
BRAD said…
WHOA MY GOD IM IN UR BLOG!!! X GTAW PN AN..HAHAHA..BTW,NICE!!!!!! :D
syahira yusof said…
haha..sori bro..aku lupe na bgtau ko la..haha..sori if this entry mcm ta suitable ke kan,,hehe..thankz

Popular Posts