good luck there sis

adik da daftra kat KMNS td pagi...woa...aku terkejut tgok jarak hostel yg die dpt with admin..haha...sure kurus ko dik nti..amin...hehe...then die bebel juga la td..jeles kate ye...dulu tyme aku kat KMJ,bilik,locker semua smart besar...then die dpt td..da lebih kurang mcm hostel aku kat upm..cume besar sikit je..haha...padan muke..ala..insyaAllah boleh ye adapt..aku mule2 masuk UPM pun terkejut jugak,,siap ckp..waaa.luar mcm kondo dlm mcm setinggan..byar mahal2 dpt mcm ni..sabor jelah..haha..tp aku try jugak reduced kan brg2 aku...so takla nmpak too stuffy bilik aku,wat yer senior bilik aku yer brg banyak juga..hehe..back to syafna..td mmg nangis jugak la..paling hampeh bile aku hug die die leh tros kate babai (aeh..ta nyabo na halo aku)..haha...pkir +ve ,die tana ngis dpan aku r tuh..wakaka..balik je uma,aku da rase bosan..salu ader gak org na ckp2 ngn aku,mnx wat megi la,spageti la,hot choc la...now..tader..haish sabo jela..haha...

Comments

asliner said…
name pun KMNS..
kan matrix lame2..hihi

p/s: sabar ye..
kite nnti pun abng dah nak naik blk U..adk naik dah..tinggal daku sorang kat rumah..(-___-)
syahira yusof said…
hehe.,.yela ina..tp na..mmg jauh na..ta mcm kat kmj tu...dulu kite kate blok f paling jauh kan...haha...ni agy jauh..hehe

Popular Posts