aku ma adik,,kes tacing

Haha..permulaan hari yang amat busy ngan ujan rahmat turun,da dekat berminggu Seremban ta hujan macam nie, siap2,na ke K.Pilah,g kedai beli berbotol2 air,Ayamas,and Dominos,semua tok dak kecik tuh..actually aty ni mcm panas jer,jap die kate dtg la,jap tak yah la,pastu,eh dtg la,,,aku pun actually mcm letih je,mood pun ta okay
sampai je K.pilah,hujan still ta henti2,ma pun nampak mcm ta sehat,kol dak kecik tu,die turun semua,tah la nape mase tu,mood aku maleh tul na bercakap,geram kot ke die,so die cakap la sengsoang,aku ta bercakap pun,then die tanyer,angah na makan aper?..direct selling aku cakap makan ati ulam jantung (die da tau dah bile aku ckp gitu maksud ye ader la aku ta bkenan yer),pastu die try agy ckp,angah2 tengok muke adik,da okay da jerawat,angah,tgok laa,ngan semangat yer (tapi aku ta layan pun,wat2 ta dengar,kejam ye akak),,haha,,start tu die pun tacing,diam je,tarik muke,ma aku lak mcm pelik,tp die makan je,haha,,pastu anta die balik bilik,kejam giler,aku angkat cadar je,biar die bwk plastik air botol tu,dominos,ayamas,and others,hahaha,,da smpi tgkat 2 baru aku tlg angkat,hehe..then masuk bilik,aku letak mknan die ,pesan soh bwk turun cdar kotor semua,and chow gitu je,slu aku lepak2 gak jap bilik die,tgok2 notes die,kemas meja die,iron baju ke,hehe,,,td semuanya TAK..
Turun je..ngan muke masam sedih tunduk je,mcm na nangis pun ader gak muke tu (ekceli mase ni aku kesian da kat die,wat muke sedih jer,hehe,tapi ego aku,Ya ampun),pastu ma tanyer,adik naper ni?majuk ker?angah ta beli cekak adik ??(die da berjuta2 kali pesan beli cekak,aku je lupe),meh ma bwak adik g bndar na,kite beli na?? pastu die kate,takper,adik beli sendiri nty (da start ayat tacing,aku penah tegor die,ckp,try la g bndar tu,carik brg2 ko,takkan setiap mggu ma na g sane bwk brg2 ko??..da kene basuh ngn aku..hehe)..byk kali ma aku tye nape,die kate tader aper tader aper,tapi muke sedih jek,ma aku pun last2 tacing..hahaha..ma kate,haih pening la mak mcm ni..balik dulu la,muke adik maser tu mmg muke na nangis,da merah da muke die,die pn lambai2,,ngn muke die tu,,,


Guess what,kitorg ta balik pun,g K.pilah,g beli supply barang2 mkn die,air semua,then cari la cekak,ma beli yang mcm budak2,ader reben.hehe.comel je..aku beli la air peberet die,byak2.hehe..then patah lik ke Matrik,aku kol2,suh turun,ta angkat last2 aku nek atas,die bru kua bilik air,muke penat jer,baru basuh baju (B4 aku balik td,aku ader ke toilet,tgok2 kat sinki ader baju die berendam),terkejut tgok aku,pastu die tgok aku bwk barang,die na senyum,eleh mcm aku ta nampak die na senyum,tp trus die pndg tmpt len,die amek tudung,turun,pastu nmpk la muke die epi sikit,..aku pun da okay da,kesian tgok die tarik muke td,,cedih benor gamak yer aku tana bcakap ngn die..pastu ma borak2 la jap,bace paper,then bg die bace.pastu die citer la,adik na basuh baju gune mesin,tp org ta bg,tkut nty air tader,baju byak..haih start da manje ye tuh..last2,dpt la satu beg baju die,na basuh,next week nmpk gaye kene anta lik la tuh ke die,pandai betol ..then na balik dah..pastu pelok cium la adik sorg tu,then aku wish la wat leklok lam UPS tu,toksah takot ngat,UPS tader paper lah,just na tgok kite da prepare lom..=)..die sengeh je..pastu aku puji la,ha kan molek sikit muke tu,Angah da kater,try pakai Hazeline Snow tu,molek,,agy lebar die senyum,,hehe..pastu balik uma,then die msg.ckp..EEEE...comel yer cekak,ader reben,,mcm gugurl..comel..hahaha...(ma aku siap beli sepit rambut yg ader anak patung tu kat die,hahahaha),baru la kitorg balik ngan hati yang senang...ma pun senang,tp lam keta aku pun kene mara,haha,,ma mara cuz aku grg ngat ngn adik aku,,errr..nasib la dpt akak mcm aku ni ha..haha

Comments

Anonymous said…
Sian adik.. Tu baru adik.. Nanti cmne la ngn bf tuh..
Anonymous said…
Tu bru adik.. Cmne la layan bf nanti
syahira yusof said…
ramai ye annon?haha..

Popular Posts