hepi giler tengok mereka.hehe..=)

hehe..today,..aku rase hepi for my frens...mereka bahagia,,as long diorg hepi,aku pun tumpang hepi,,hehe..comel sangat tgok mereka2 ini,,,


Ruth..=).die ni rum8 aku maser aku PDT,,sweet ngat die ni,and genius giler,,dulu aku ngn yuna salu nyakat die ngn 1 guy kat kmj,rapat je dua org tu,tp bile da abeh matriks,die dpt Medic,kat UM,now,she perfectly happy with this guy, QZ dgr2,,BF die siap g jumper ayah Ruth (a.k.a Prof diorg) tuk tukar status relationship Ruth kat Fb..hehe...sweet..

aku curik dr FB diorg,,hehe

then geng aku,,,Ezul,,dlm diam2 uper2 yer,,diorg kapel dua,,hehe...ekin ni pon act kawan aku,kitorg 3 sekelas mase PDT,.hehe,,suweeet giler diorg dua niiii..suke tengokkk..

alahai,,suweet je ekin ngn ezul ni,,wish u guys the best..hehe


then..my Sisterhoodies..Azie,,status,,masih unknown,,hehe,,guy die aku ta bape kenal,tp as i seen,he love her a looottt ,and,hope,die jaga Sis aku ni baek2,lau tak ,aku ketuk,,hehe,,sweet..

to keq and azie,,i wish u guys the best,and hepi and stay sweet oweyz..

hehe,,act ramai agy,tp so far,yg ni,antara the close people ngn aku,and,seyes,aku amat2 hepi,with diorg,walupon tak kawen agy ke ape,but,still,i am realli2 hepi.,wish diorg stay in love forever..hehe..amin..

p/s:jangan mara ea,aku curik pic korg,,peace..love u guys..=)



Comments

asliner said…
terkejut U yang gambar kedua tue..
feel happy for ruth too..=)
syahira yusof said…
hahaha,,kan2,,,mmg na bgtau u,,tp ta tau mcmner na gtau,,,so wat post,,hehe,,terkejut kan,,diam2 je tau..
Cha sahaja said…
ko bler lg syie??jgn dikenang kisah lalu lame sgt..keh keh..;D
syahira yusof said…
haha,,,cha,aku,,haish,,haha,,,segannn

Popular Posts