Diowang kate...

Ma:Angah kene agy ni blaja bwk kete,kang ta pass agy..
Adik:haha,,adik ase die da blajo okay da,leh bawak aritu,siap mase na pindah uma,die yg drive,ni,mcm ta penah  belajo lak..weng sane..weng sini..haha
Ma:da lame ta bawak,,setahun..haha
Adik: gano na bawak keta,pegang stereng pun tara betol,,takot aku,,haha
Ma:angah ni lembut lembik mcm jeli ngat,mcmner na g intebiu nanti,lembik je,ko kije kat tmpt yg kene agresif ,bukan pejabat..adik agy ganas dr ko..
Adik:masuk jadi cikgu kimia je la ngah..saya syg cikgu syiero..Ma tau ado patut,isi minyak,die curah ye kat kaki org,ta penah hayat org wat gitu,na bakor org agak ea,haha
Ma:laaa..haha
Adik:.sengal,,dah tu,org soh tutup tmpat minyak tu,die g tutup ye mcm tu je,adik bukak lik,tgok2,die letak jer,ngeng ye angah..
Ma:haha,,ma takot lau angah bawak keta nti,jap agy dtg ngntok die,tido mase bwak keta.hehe..masuk keta je na tido,haha
Adik:haha,,ta ubah2,dari kecik smpai beso,hehe,

Aku:dey apa ra,,kutuk aku depan2,,Angah ta tido agy ni (dengan sedaya upaya aku tahan ngntok dr Seremban ke K.Pilah),,huhu.

aduih..huhu..mcmner ek na tahan ngantuk ni?da ter overdose sgt aku tido yer ni...

Comments

asliner said…
practice makes perfect..
oyeh2..=)
syahira yusof said…
haha..da practise da na..hehe..na..citer baru,,hehe

Popular Posts