EVERYDAY I'M SHUFFLING SHUFFLING!




Now peeps..let shuffling..hahaha..love it...engat dulu2..mase musim shuffle nga naek..mase tu aku F5,dak skola aku minat tol ngn shuffle,dak kelas aku pun ader Darn,geng2 die latih shuffle kat CP kat entrance jejantas..hehe..dulu ta minat ngat bende ni,tp mase kat ELS tu,tgok rmi2 gak dak2 ni practise shuffle kat dataran KLCC tu,so lame2 minat,dulu2 leh la jugak gerak2 kunun2 basic shuffle tu,gerak kaki,tp pakai socks wat atas simen licin,seyes penat ,padahal baru few sec ko wat..try la.aku ase its also a fun way to exercise,..tp dulu2 la,itu pun entah betol ke tak aku "shuffle" tu,skg ni,jgn harap la,da ta wat dah,haha...

btw..just fun intro,haha..na citer,aku da 3 kali wat macaroons tu,tp tak menjadik2 jugak,semalam wat,kunun2 na bg adik aku kat KMNS tu,nga sakit,tp ta jdik,sori la dik ea,haha,,penat jek aku beat telur putih tu smpi sejam lebih,tp na dapat meringue mixture,susah gile,so aku wat la setakat mane mixer aku leh beat,takot gak terbakar mixer aku tu kang,,haha,,mule2 excited gak,tgok die naek,tp tah mcmner,hangit lak yang tu,tp yg itu jela yang menjadik te,yang len2,semua ye tak menjadik,cair,ta tahu la,sama der,too hot or aku yg salah wat..haha..sampaikan MR Z soh aku stop dulu wat macaroons,let him try lak,soh ye aku wat brownies,tibe2 terbayang,if brownies pun jd mcm macaroons tu mcmner,ta naye ke,,haha...


td petang,pas lawat adik aku,trus straight g uma mak ngah aku,nga citer2,tetiber terbukak la cite mase aku baby2,kecik2 tu,dulu die jaga aku,die ckap aku nakal gile2..haha..tp yang wat aku tersentuh,bile die g belakang,amik album lama,ader 1 pic aku ngn abah aku,mase tu baby agy,ader akak aku,mak ngah aku ckp,Abah syg ngat kat aku,yela,umo akak aku 6 thun na masuk 7 thun mase aku lahir,jauh sgt jarak ye,so bile aku lahir suke ngat la die,die ngat aku anak laki,cuz atas aku supposed aku ade abg,tp sempat menjengah dunia ini selama 2 jam lebih je,sempat bg nama,Muhammad ta silap aku,if ta silap,die 2 thun tua..so Abah hope ngat dpt anak laki,tiber2,dpt aku,girl,hehe..sayu tgok pic tu,itu jela pic yg aku ader ngn abah mase baby,mak ngah kate,ader 1 agy pic,aku ngn abah aku je,abah cium pipi aku,tp ta jumpe album tu td,isk2..aku amek pic tu gune kamera hp aku ,tp not clear ngat ...i miss him la sgt2...=)...


P/s:sedekah kan al-fatihah kat both abah n abg aku.Alfatihah..

Comments

asliner said…
oit2..
jangan shuffle senyap2..
nanti ada orang nampak..
seperti peristiwa yang berlaku di KMJ..
sedang shuffle, tidak tahu diri diperhatikan..hik3 (^_^)
syahira yusof said…
haha...ya Allah,malu ye mase tu ina,sgt2,kunun na tunjuk kat awak depan DKK tu,ta perasan la mamat dua org tu perhati kita,,smpi skg la Din nyakat sy tau ina...haha..

Popular Posts