Red velvet Cake for dessert...

HOHOHO..hepi giler aku arini,hehe..bangun2 pagi tadi da la basah kuyup,pecah lak paip getah mesin basuh aku,aku turn on je paip tu,bersembur kat aku,terkejut aku,haha,,mmg basah la kan,last2,,basuh sendiri and spin je,hehe..then petang,terasa agak rajin,mule2 engat na wat kueh snow almond and celupkan almond london ma ngan choc je,tp tah nape,tibe2 teringin gile na makan RVC,bahan da beli,lengkap,hehe,,so ape agy,experiment kite td,,Alhamdullilah,berjaya,mase nga na wat tu,kunun2 la wat mcm nga mengacara cooking show (terpengaruh ngn AFC ngn TLC semua dah nih),saje na giler2 and having fun cikit,bile engat lik,mcm gile pun ader gak,hehe,,enough cit chat..jom layan pic..

pas dibakar..ader yang merekah.huhu

warna kat dalam yer..merah aumm

yang ni,lam papercup yang len,die ta merekah cun jer,,

bersusun lepas letak cheese frosting

ohoi nasib bek pose lau tak,,ngap sikit

tada,,my RVC cuppies

hehe...aku dapat wat lam 20 biji cuppies,cream cheese aku agak cair,maybe sebab whipping cream aku,yang agak cair (aku beat ta abeh.hehe)...so mlm ni,will be having RVC for my dessert,,hehe,,my maklang pun dpt half,hehe..



Comments

asliner said…
hoi2..
nak cikit..=)
syahira yusof said…
hehe,meh dtg uma makan,hehe

Popular Posts