what a night....!!!!!!!!



   arini da 13 hari kiter puasa,da na masuk 14 dah,,ag2 minggu na raye,hehe..by the way,,weekend ni memang busy sangat..,g wat medical check up adik then g shopping skit,takut Syafna ta sempat shop brg raya die.hehe..sampai la petang,berbuka kat fevret restoran,Doll's Tom Yam,smpi tauke pun da kenal kitorg,siap hafal lauk kitorg suke tempah..then malam,hajat hendak ke Bazar Senawang,konon na tengok2 baju,tudung,humph,satu2 hal.mule2 Syafna kate bakper "temperature" ni asik naek jer,tgok ni,die bawak keta and aku pun tgok bende tu nek,dari 2 lompat ke 3..aku pun ngeng (seyes jgn tanye aku sal kete),g la msg Cik Zaki,then die tye lik kat aku soalan mmg seyes aku ta faham,mane cold,heat yer mende alah ni,..then die kol,tanyer and terang lik,owwwwhhhhhhhhh,baru la aku tau,upe2 bende yang Syafna maksudkan td tu,juz na tunjuk bape jauh semua,per minit,die bawak laju,so naek la semua.aku ta engat la name yer,CZ ader cakap td,hehe..seee..betapa slow yerla aku,mmg kene gelak and kene mare la sikit,hehe,,(terpikir,sian CZ dpt awek slow mcm aku,huhuhu),then straight na ke bazar,ya Allah,sesak yer la jalan,kete semua rapat2,Syafna ni lak,dok sibuk pegang henset,crik lagu,tp mata pandang2 juga ke depan,sekali,..bedebump.."alamak,aku langgar kete org lah,"..pakcik tu pown kuar ngan muke garang yer,.seyes cuak,siap cekak pinggang..Aku kuar,tgok kete die,mak ai,berlubang,,teruk benor ke kene langgar td?tgok kete aku lik,eik,tader paper?..direct je aku tye pakcik tu,uncle,realli2 sori bout this,setel slow2,then uncle tu pun,yela,uncle pun malas la na report polis,then aku tye,agak2 uncle how much ea ni..(seyes aku mmg tana ma aku tahu,so better aku setel sendiri,biar la gune duit sendiri).uncle ta tahu la dik,let see pomen uncle dulu la,,kat Rasah jaya (dlm hati,,kat mane tempat tuh,aku mane tour abeh agy Seremban ni),na ta na,kene la kol Abg sedara den,Ajai,die pon pomen,mase na kol tu die kate,tgu Mak Su dulu la (haih,,kantoi jugak la ngn ma aku ),tgu jela ngn muke toye,dalam ati bedebar gile kot,mesti kene kaw2 ngn ma ni nty,huhuhuhuhu,lama gak la diorg smpi mau 4o minit bru smpi,then sampai je,Ajai terus setel semua,die tgok2 semua,then kate..lah ni okey juga ni,tukar ,setting smua,Abg dtg bengkel sy jelah,,then die kawtim elok punyer,,setel,,owh baru aku tau,ni da masuk 3 kali kete die kene langgar ,so die pakai yang org ketuk balik,then kazen aku ckp,itu sebab yer,kete aku okay,kete die yang kene teruk.nasib2..setel2,g kat kete aku,cek2 ape patut,jut calar sikit kat depan,yang len okay,,kene sekeh ngan Ajai,dapt dua sorg,haha..engat ma na mara,sekali die pon gelak je,hahaha,,lega kowt,tp die siap ckap,duit nty korg bayar kat ajai yer,ma tana bayar..haha...nasib la,da salah kami,hehe..the g jap kat bazar cri brg Syafna,then balik,penat giler aku rase harini..duit flow mcm air jer arini,huhuhu

ni budak eksaited na berbuka

tak la teruk mane..huhu.

Ajai nga setelkan semua


hurm,,,

             

Comments

zaki najmuddin said…
xkesah la slow ke, double chin ke..
just love the way you are..
syahira yusof said…
eyh,,da ader name,hehe,,bkn annon da,hehe,,thanx yang..still im the slowest gf.hehe
zaki najmuddin said…
well, dat makes u r so special..
syahira yusof said…
Zaki:thankz <3 <3 <3
Lina:..ehem2.hehe

Popular Posts